skip to Main Content

Guest BBQ Event 1.0 – Chef Lars

Afgelopen zaterdag was het zover & wat een succes! Ons eerste Guest BBQ event waarop een gast pitmaster zijn ‘signature dish’ komt bereiden. Aan Chef Lars de eer om deze traditie af te trappen! Een BBQ dessert: ananas met toffee en witte chocolademousse!

Wie is Chef Lars?

Lars Vierhout wist op jonge leeftijd al van zijn hobby zijn beroep te maken. Hij begon ooit in een bakkerij en specialiseerde zich daarna in pastries. Een echte zoetekauw dus! In zijn vrije tijd fotografeert hij graag, dus zijn Instagram staat vol met prachtige plaatjes van de lekkerste gerechten. 

Nadat hij veel ervaring op heeft gedaan bij verschillende bedrijven is hij voor zichzelf begonnen. “Andere ondernemers helpen om het meeste van hun kaart en assortiment te maken, mooie gerechten te ontwerpen en ze vervolgens ook nog goed op beeld zetten, dat noem ik van mijn hobby mijn werk maken”. Je kunt bij hem terecht voor productontwikkeling, food fotografie en demonstraties & gastlessen.

Voor dat laatste kwam hij afgelopen zaterdag gezellig naar onze Experience Center The Fire Station.

Recept pineapple chocolademousse by Chef Lars

Een van de vele signature dishes van Chef Lars.  Een heerlijk recept met ananas, toffee saus en witte chocolademousse. Benieuwd hoe je hem zelf bereidt? Bekijk dan het recept!

Interview Chef Lars

Op welk merk kamado grill je het liefst en waarom?
“Big Green Egg natuurlijk! Je merkt aan alles dat dit hét merk is: een geweldige kwaliteit keramiek en innovatieve, slijtvaste accessoires.”

Welke saus kan niet ontbreken tijdens een grillavondje?
“Daar hoef ik niet lang over na te denken: satésaus! Lekker origineel he… Al is een homemade smokey BBQ saus ook heerlijk!”

Funny story: Welk gerecht is je grootste mislukking ooit?
“Poh! Haha, zoveel… Vaak is dat ook het leuke van koken op een kamado: experimenteren en proberen, dan zie je wel waar het eindigt!”

Welk accessoire gebruik je het liefst/meest tijdens het barbecuën?
“Niet zozeer een accessoire, meer een smaakmaker: kersenrookhout. Hiermee breng je je gerechten echt naar een hoger niveau.”

Tip van de chef: Probeer er eens je brownies mee te roken!

Benieuwd wie de volgende keer komt BBQ’en? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten!

Geïnteresseerd om zelf een keer je BBQ skills te laten zien? Stuur ons dan een berichtje via info@kamadoexpress.nl.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!