skip to Main Content

Grill Guru rotisserie

De Grill Guru rotisserie, voor vrijwel iedere kamado

Iedereen wil natuurlijk het lekkerste vlees bereiden op zijn kamado. Hiervoor is de Grill Guru spit een heel handig accessoire. Met de Grill Guru rotisserie creëer je namelijk de lekkerste, perfect gegrilde gerechten. Het maakt niet uit welke kamado jij in je tuin hebt staan. De universele Grill Guru spit past namelijk op alle soorten kamado’s met een binnen doorsnede van 45 cm t/m 58 cm. De kracht van deze rotisserie zit heb in de sterke motor en stevige pinnen. Met deze pinnen kun je gemakkelijk je vlees, kip of groenten vast zetten en heerlijk laten grillen.

Voordelen van Grill Guru spit

Het grootste voordeel van de Grill Guru rotisserie is dat je er supermals vlees mee kan bereiden. Doordat het vlees niet direct in aanraking komt met het vuur en ronddraait, komen de vetten en sappen op andere gedeeltes van het vlees. Dit zorgt voor die heerlijke sappigheid van het vlees. Daarnaast krijg je door de draaiende beweging ook perfect gelijkmatig gegaard vlees dat niet aanbrandt. Ook hoef je niet continu zelf het vlees om te draaien, dit doet de Grill Guru rotisserie namelijk al uit zichzelf. Het enige wat jij hoeft te doen is te wachten tot je kan gaan genieten van je heerlijke stuk vlees met heerlijke grillsmaak.

Contact

Ben je in het bezit van een kamado en zou je graag willen weten of de Grill Guru spit voor jouw geschikt is voor jouw BBQ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag via telefoon, chat of mail. Daarnaast kun je ook altijd even een kijkje komen nemen in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen.

Sluiten Vertraagde bezorgtijden

Wegens aanhoudende drukte bij de bezorgdiensten kunnen pakketten langer onderweg zijn dan je van ons gewend bent.

Close search
Winkelwagen
error: Content is beschermd!