Grill Guru

Grill Guru, de betaalbare en zeer complete kamado BBQ!

De Grill Guru is van top kwaliteit en ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Wat het weer dan ook is, je kunt deze barbecue dan ook altijd gebruiken! Hierdoor haal je het beste uit je gerechten en niets of niemand die je tegenhoudt om achter de kamado te kruipen!

Het Nederlandse merk Grill...

Grill Guru, de betaalbare en zeer complete kamado BBQ!

De Grill Guru is van top kwaliteit en ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Wat het weer dan ook is, je kunt deze barbecue dan ook altijd gebruiken! Hierdoor haal je het beste uit je gerechten en niets of niemand die je tegenhoudt om achter de kamado te kruipen!

Het Nederlandse merk Grill Guru voert 2 modellen. Deze modellen zijn de Classic en Elite, maar wat zijn nou de verschillen?

Grill Guru Classic
De Classic staat bekend om zijn prijs/kwaliteit verhouding. Deze barbecue is geschikt voor ieder jaargetijde van het jaar en heeft daarentegen ook een zeer scherpe prijs. Met de keuze van deze barbecue kun je dan ook altijd barbecueën en hij is door ons al deels geassembleerd waardoor je dus al snel aan de ervaring van je leven kunt beginnen!

Grill Guru Elite
De Elite heeft in vergelijking met andere kamado’s een gladde buitenkant. Dit geeft dan ook een strakke en geheel andere look. Dus naast dat deze barbecue in ieder jaargetijde gebruikt kan worden, heeft deze barbecue ook een prachtig aanzicht. Ga je voor de Elite dan is deze grijs en heeft hij een gladde buitenkant. Deze gladde behuizing is vrij uniek want de meeste andere merken hebben een het traditionele ruwe oppervlakte.

De Guru Elite is beschikbaar in 2 maten:
- Large: omtrek van 57 cm en een grillrooster diameter van 48 cm.
- Compact: Omtrek van 44 cm en een grillrooster diameter van 36 cm

Kies je voor één van de Grill Guru kamado's? Dan koop je een prachtige kamado BBQ die qua prijs/kwaliteit verhouding zeer gunstig uitpakt. De Classic en de Elite kamado worden compleet geleverd en daarnaast zijn beide modellen al grotendeels geassembleerd. Je bent dus nog maar een paar stappen verwijderd van jou unieke kamado grill ervaring. Ontdek dit unieke gevoel nu!

Meer
Grill Guru  Er zijn 6 producten.

Subcategorieën

 • Grill Guru Classic

  Grill Guru Classic, de voordelige kamado barbecue

  De Grill Guru Classic Kamado is verkrijgbaar in het antraciet. Wil je dus een kamado bbq van de trendsetter en de marktleider? Maar wil je er ca. 50% minder betalen? Dan is dit ei van Grill Guru een perfect alternatief. De Grill Guru is een prachtige kamado die qua prijs - kwaliteit verhouding zeer gunstig uitpakt. De Grill Guru Classic kamado wordt snel geleverd en is al deels geassembleerd. 

 • Grill Guru Elite

  Grill Guru Elite, een complete en voordelige kamado

  In tegenstelling tot bijna alle andere kamado’s is de Grill Guru Elite aan de buitenkant glad. Dit geeft een strakke en geheel andere look. Er is, buiten de esthetiek, geen specifiek voor of nadeel. Gewoon een kwestie van smaak! Kortom een prachtig vormgegeven gladde kamado van topkwaliteit. De Grill Guru Elite is er in 2 maten:

  - De Large: 57 cm omtrek en een grillrooster diameter van 48 cm
  - De Compact: 44 cm omtrek en een grillrooster diameter van 36 cm.

 • Grill Guru accessoires

  Grill Guru accessoires

  De Grill Guru is een zeer complete kamado bbq, er zijn dus maar een aantal originele Grill Guru accessoires verkrijgbaar. Voor de Grill Guru geldt dat veel universele accessoires ook passen. Bekijk al onze universele accessoires hier. Twijfel je of het past neem dan contact op via onze chat of stuur een mail naar info@kamadoexpress.nl 

Resultaat 1 - 6 van 6 items
Resultaat 1 - 6 van 6 items