Informatie

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Grill Guru

Grill Guru, de betaalbare en zeer complete kamado BBQ!

Het Nederlandse merk Grill Guru voert 2 modellen, de Grill Guru Classic en de Grill Guru EliteDe Grill Guru Classic is verkrijgbaar in als Large model in de kleur antraciet met een typisch kamado oppervlakte. Ga je voor de Grill Guru Elite dan is deze grijs en heeft hij een gladde buitenka...

Grill Guru, de betaalbare en zeer complete kamado BBQ!

Het Nederlandse merk Grill Guru voert 2 modellen, de Grill Guru Classic en de Grill Guru EliteDe Grill Guru Classic is verkrijgbaar in als Large model in de kleur antraciet met een typisch kamado oppervlakte. Ga je voor de Grill Guru Elite dan is deze grijs en heeft hij een gladde buitenkant. Deze gladde behuizing is vrij uniek want de meeste andere merken hebben een het traditionele ruwe oppervlakte. Bekijk ook onze Grill Guru accessoires.

Kies je voor één van onze Grill Guru kamado's dan koop je een prachtige kamado bbq die qua prijs - kwaliteit verhouding zeer gunstig uitpakt. De Grill Guru Classic en de Elite kamado wordt compleet geleverd en beide modellen zijn al grotendeels geassembleerd. Je hoeft er zelf maar een paar handelingen aan te verrichten er dan kun je heerlijk kamado grillen. 

Meer
Grill Guru  Er zijn 4 producten.

Subcategorieën

 • Grill Guru Classic

  Grill Guru Classic, de voordelige kamado barbecue

  De Grill Guru Classic Kamado is verkrijgbaar in het groen, rood of antraciet. De groene kamado is natuurlijk een mooie verwijzing naar het bekende "groene ei". Wil je dus een kamado bbq in de kleur van de trendsetter en de marktleider? Maar wil je er ca. 50% minder betalen? Dan is dit ei van Grill Guru een perfect alternatief. De andere kleuren zijn natuurlijk ook prachtig! De Grill Guru is een prachtige kamado die qua prijs - kwaliteit verhouding zeer gunstig uitpakt. De Grill Guru Classic kamado wordt snel geleverd en is al deels geassembleerd. 

 • Grill Guru Elite

  Grill Guru Elite, een complete en voordelige kamado

  In tegenstelling tot bijna alle andere kamado’s is de Grill Guru Elite aan de buitenkant glad. Dit geeft een strakke en geheel andere look. Er is, buiten de esthetiek, geen specifiek voor of nadeel. Gewoon een kwestie van smaak! Kortom een prachtig vormgegeven gladde kamado van topkwaliteit. De Grill Guru Elite is er in 3 maten, de Large met een 57 cm omtrek en een grillrooster diameter van 48 cm, de Medium: 44 cm omtrek en een grillrooster diameter van 38 cm en de Small: 35 cm omtrek en een grillrooster diameter van 29 cm.

 • Grill Guru accessoires

  Grill Guru accessoires

  De Grill Guru is een zeer complete kamado bbq, er zijn dus maar een aantal originele Grill Guru accessoires verkrijgbaar. Voor de Grill Guru geldt dat veel universele accessoires ook passen. Bekijk al onze universele accessoires hier. Twijfel je of het past neem dan contact op via onze chat of stuur een mail naar info@kamadoexpress.nl 

Resultaat 1 - 4 van 4 items
Resultaat 1 - 4 van 4 items