Informatie

Nieuwe producten

 • Probes - Thermolith
  Probes - Thermolith

  Monolith Thermolith Probes Breidt de mogelijkheden van je Thermolith...

  € 29,90
 • Monolith Thermolith
  Monolith Thermolith

  Monolith Thermolith De Thermolith is de digitale thermometer van...

  € 79,90
 • BBQ Toolpakket
  BBQ Toolpakket

  BBQ Toolpakket Handige en kwalitatief goede set BBQ tools. Leuk...

  € 25,00
 • Le Chef Buggy Voordeel
  Le Chef Buggy Voordeel

  Monolith Le Chef Buggy Voordeel - Rood Voordeelpakket Monolith Le Chef...

  € 2.995,00

Aanbiedingen

Essentials

Alleen de beste essentials! 

De essentiële producten voor een buitengewone BBQ ervaring! Bij Kamado Express kun je niet alleen terecht voor de essentiële kamado accessoires, maar ook voor workshops en cadeaubonnen! Dus wil je langzaam aan je technieken werken of een keer wat nieuw proberen? Bekijk ons complete assortiment met accessoires, worksh...

Alleen de beste essentials! 

De essentiële producten voor een buitengewone BBQ ervaring! Bij Kamado Express kun je niet alleen terecht voor de essentiële kamado accessoires, maar ook voor workshops en cadeaubonnen! Dus wil je langzaam aan je technieken werken of een keer wat nieuw proberen? Bekijk ons complete assortiment met accessoires, workshops en cadeaubonnen. Waar staan wij voor? Kamado Express staat voor scherpe voordeelpakketten, fysieke showroom, verzending NL gratis v.a. € 50,00, verzending BE gratis v.a. € 100,00, excellente service, goed geregelde garanties, veilig betalen op allerhande manieren en bestellen zonder account. 

Meer
Essentials  Er zijn 82 producten.

Subcategorieën

 • Accessoires

  Essentiële kamado accessoires, voor een buitengewone BBQ ervaring! 

  Bij Kamado Express kun je terecht voor alle essentiële kamado accessoires! Niet alleen geschikt voor de merken die wij leveren zoals The Bastard, de Grill GuruSaffire Grill en Monolith maar ook voor andere merken kamado bbq's als de Big Green Egg, Auplex of Kamado Joe. Bekijk ook eens onze complete kamado pizza accessoires en pakketten en alle gietijzeren accessoires.

  Heel veel leuks om langzaam je technieken aan de scherpen of weer eens wat nieuws proberen! Waar staan wij voor? Kamado Express: scherpe voordeelpakketten, fysieke showroom, verzending NL gratis v.a. € 50,00, verzending BE gratis v.a. € 100,00, excellente service, goed geregelde garanties, veilig betalen op allerhande manieren en bestellen zonder account. 

 • Kamado boeken

  Kamado kookboeken

  Het gaat niet om de kwaliteit maar om de kwaliteit...daarom hebben we "slechts" een aantal kamadoboeken in ons assortiment opgenomen! Onder andere meteen 2 hele goede, informatieve en vooral hele lekkere! Begin je net met kamado barbecueën dan raden we je aan om het boek "Hete Kolen" aan te schaffen. Veel over de basistechnieken en 40 heerlijke recepten. Wil je meer na het lezen van het eerste boek? Schaf dan het receptenboek aan!  

 • Cadeaubonnen

  Cadeaubonnen van Kamado Express

  Ben je op zoek naar een cadeau, maar weet je niet precies wat je moet bestellen voor een barbecueër? Kies dan voor één van onze cadeaubonnen. 

  Kamado Express heeft de volgende cadeaubonnen: € 10,00 waarde, € 25,00 waarde, € 50,00 waarde en € 100,00 waarde. Wil je een bon geven met een hogere waarde? Dat kan! Neem even contact met ons op via 0416 - 235010 of per mail.

per pagina
Resultaat 1 - 30 van 82 items
Resultaat 1 - 30 van 82 items