skip to Main Content
CookPerfect thermometer

CookPerfect Comfort Thermometer

CookPerfect, de praktische en innovatieve thermometer

De CookPerfect thermometer is anders dan alle andere thermometers. Waarom deze thermometer zo bijzonder is? Deze thermometer meet namelijk op 5 plaatsen. Andere thermometers meten maar op één punt. De CookPerfect meet op 4 metingen in je gerecht en 1 meting van de omgevingstemperatuur. Zorg voor een perfectie bereiding met de CookPerfect thermometer! Lees onderaan voor meer informatie.

Toont alle 4 resultaten


De technologie: “cook like a pro”

Op de kamado gaan vaak mooie, grote stukken vlees. Die wil je niet verknallen! Dus uit veiligheid en respect voor je vlees gebruik je altijd een goede kernthermometer! En als je er dan eentje koopt kies dan voor de juiste technologie. De CookPerfect thermometer biedt deze technologie voor een hele nette prijs.

Om ​​het beste resultaat te bereiken is het essentieel om de kerntemperatuur van het vlees correct te meten. Bij het gebruik van normale thermometers wordt de temperatuur alleen gemeten aan de punt van de probe. Dit maakt het meten van de kerntemperatuur veel te beperkt en de kans dat je een foute conclusie trekt op basis van 1 meting is groot. Deze thermometer meet op maar liefst 5 punten én tevens de luchtstroom rondom je bereiding. Wil je weten wat de ideale kerntemperatuur van vlees is? Bekijk dan onze BBQ recepten voor vlees!

De Cook Perfect thermometer bewaakt daarmee de temperatuur op verschillende plaatsen in het vlees en in je BBQ. Het apparaat berekent vervolgens de algehele kerntemperatuur, veel accurater en slimmer dan andere thermometers.

De CookPerfect App

De CookPerfect Intelligent Meat Thermometer wordt geleverd met een gratis app (voor iOS en Android) en je gaat als volgt te werk. Steek de thermometer in het vlees en kies uit één van de drie opties om het gewenste kookresultaat te verkrijgen:

  • Snelle start: stel de gewenste temperatuur in (de beoogde kerntemperatuur) als je de temperatuur al weet voor je vlees.
  • Pre-Select: kies één van de pre-set temperaturen op basis van het type vlees en in welke gaarheid je wilt bereiken bijv. medium rare of medium.
  • Visueel select: kies je perfecte vlees op basis van visuele instellingen! Dit is uniek! In de app kun je kiezen uit diverse beelden van bereidingen, je selecteert de afbeelding van het door jou gewenste eindresultaat. Het slimme CookPerfect algoritme zal je laten weten wanneer dit resultaat bereikt is.

De CookPerfect App laat je, middels een pieptoon, weten dat je bereiding klaar om geserveerd te worden. Je kunt waarschuwingen instellen, zodat je weet wanneer je moet starten met bijgerechten zodat alles tegelijkertijd kan worden geserveerd. Hoe handig is dat?

Kortom, met de CookPerfect App is het heel eenvoudig om je proces in te stellen en te monitoren. Tot aan perfectie. Smakelijk!

Zoeken