skip to Main Content

5 voordelen van Kamado Express

Ben jij van plan een keramische BBQ te kopen? En weet je niet waar je deze het beste kan kopen? Dat snappen wij goed! Er zijn diverse aanbieders van kamado’s, waardoor vergelijken soms lastig is. Wij proberen de beste kamado webwinkel te zijn voor onze klanten en leggen graag uit hoe we dat doen.

 1.    Vanuit passie gestart

Wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en dat merk je direct! De oprichter van Kamado Express, Kamiel, is al van jongs af aan gek op barbecueën. Na jaren barbecueën op een Weber, kocht Kamiel in 2014 zijn eerste Keramische BBQ. Hij werd direct enthousiast! En inmiddels is het hele team van Kamado Express aangestoken door zijn enthousiasme.

Wij willen anderen ook enthousiast maken én dat kan het beste met goed advies. Wij proberen je dus geen superdure BBQ aan te smeren, maar kijken naar jouw wensen en geven vervolgens advies op maat.

2.    Kopen bij de specialist

Waar koop jij liever een BBQ? Bij een tuincentrum, horecagroothandel of bij een BBQ-specialist?

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur, maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat kopen bij een BBQ-specialist veel voordelen met zich meebrengt. Je wilt namelijk naar een winkel waar je gerichte vragen kunt stellen en steekhoudende antwoorden krijgt. Waar je na aankoop, als je een vraag hebt, gewoon even de telefoon kunt pakken en meteen iemand aan de lijn krijgt die snapt wat je bedoelt en een antwoord geeft waar je wat aan hebt. Je wilt in één keer de kamado kopen die perfect bij je past. Je wilt geen overbodige accessoires aanschaffen, maar juist hulp bij het kiezen van de juiste benodigdheden.

Bij ons kan dat! Wij zijn een BBQ-specialist met verstand van zaken en luisteren naar onze klanten. Wij helpen je graag zodat jij de juiste aankoop kan doen en kan genieten van heerlijke BBQ-sessies.

3.    Lange termijn plezier

Kopen bij een tuincentrum of horecagroothandel levert ‘korte termijn plezier’ op, want zij hebben maar 1 wapen: stunten met de prijs. Bij deze verkooppunten mist vaak kennis van zaken en hoef je als klant ook zeker niet terug te komen voor advies of BBQ tips & trucs.

Wij zijn wellicht niet altijd de goedkoopste maar wij leveren lange termijn plezier en gaan voor een toffe klantrelatie.

Hoe we dat doen?

Of het nu online begint op Kamado Express of tijdens een bezoek aan onze BBQ Shop The Fire Station in Kaatsheuvel. We hebben altijd goede zin, vertellen je graag alle ins en outs over de werking, delen tips en trucks en kennen de fijne kneepjes van het vak. Ook na je aankoop staan we online en in onze BBQ Shop voor je klaar. Je bent altijd welkom!

4.    Geniet van veel voordeel

Bij Kamado Express geniet je van veel voordeel. Op maar liefst 3 manieren bieden wij jou veel voordeel en leuke extra’s:

  • Voordeelpakketten
    Online zijn we royaal met onze voordeelpakketten. Met een voordeelpakket koop je een kamado direct met handige, bijbehorende accessoires. Ideaal! En dat alles voor een goede actieprijs!
  • Kamado Koins
    Heb je wat besteld in onze webshop? Dan ontvang je direct Kamado Koins: Een unieke spaarprogramma van Kamado Express! Met Kamado Koins spaar je voor korting. En dat gaat hartstikke snel, bij iedere € 20,00 die je besteed ontvang je namelijk al 1 Kamado Koin! En met 1 Kamado Koin heb je al € 0,50 cent korting op je volgende aankoop. Als je dus een kamado koopt van € 1.000 euro, krijg je bij de volgende aankoop maar liefst € 25,00 korting. Daar kun je weer leuke accessoires van kopen!
  • Gratis shop- of workshoptegoed
    Of dat dat nog niet genoeg was, geven we nog meer voordeel! Bij aanschaf van een kamado ontvang je namelijk gratis shop- of workshoptegoed. Jij kiest zelf wat je wilt!

5.    Wij zijn goed bereikbaar!

Vind jij het ook zo irritant, bellen en dan zo’n bandje aan de lijn krijgen? Of nog erger, er wordt gewoon niet opgenomen. En als ze eindelijk opnemen, wordt je 3x doorverbonden en krijg je iemand aan de lijn die er niks van snapt.

Bij ons niet! We zijn bereikbaar én weten waar we over praten. Wij zijn bereikbaar per telefoon, chat, e-mail en uiteraard met rooksignalen.

Waarvoor kies jij?

Kies jij voor kwaliteit? Wil jij genieten van al deze voordelen? Wil jij bestellen bij een BBQ-specialist met verstand van zaken? Dan zit je bij ons goed!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!